Spørgsmål & svar.

Både som forældre – og fotografer – navigerer vi i et samfund fyldt til bristepunktet med selfies og konstante visuelle påvirkninger. Herunder skolefotos.

Nej, vi laver kun få – men vigtige – justeringer i parametre som hudtoner, kontrast og beskæring. Kilden til den lækre og rene finish skal findes i vores lyssætning, som er meget flatterende  – både for børn og voksne.

Ja, i webshoppen kan du selv vælge både motiv og pakke. Foretager du intet valg, vil vi vælge det bedste motiv for dig – ud fra dine ønsker på bestillingstalonen.

Billederne ligger klar i webshoppen inden for 6 hverdage efter fotograferingens afslutning – herefter har du 10 dage til at lægge ordren. Ca. 4 uger efter vil billederne blive leveret på skolen.

Ja, inden for vores deadline på 10 dage kan du ændre alt dét du ønsker. Herefter låses adgangen til billederne, og vi sender ordren i produktion.

Ja. Skriv til info@imagemakers.dk, så åbner vi dit barns galleri igen.

Ja. Du skal blot vælge vores nye IMPRO-pakke, hér kan du mikse op til 3 forskellige motiver i én pakke. Du kan dog ikke blande sort/hvid og farve.

Du kan sagtens bestille levering til en privatadresse – det koster 49 kr.
Der er dog – på mange skoler – en gammel tradition for at få billederne udleveret i klassen.

Dette er naturligvis gratis.

Det gør vi. I forbindelse med omfoto tilbyder vi altid søskendefotografering. P.t. er vi de eneste high-end udbydere, der tilbyder dette. I skal blot møde op med et smil på læben, så klarer vi resten. I er desuden altid velkomne til at booke en tid i vores studie på Værnedamsvej på Frederiksberg.

Billederne kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen i den opsatte kasse på skolens kontor.

Ja, naturligvis – skriv til info@imagemakers.dk så sørger vi for to separate log-in koder.