FAQ

Både som forældre – og fotografer – navigerer vi i et samfund fyldt til bristepunktet med selfies og konstante visuelle påvirkninger. Herunder skolefotos.

Nej, vi laver kun få – men vigtige – justeringer i parametre som hudtoner, kontrast og beskæring. Kilden til den lækre og rene finish skal findes i vores lyssætning, som er meget flatterende – både for børn og voksne.

Ja, i webshoppen kan du selv vælge både motiv og pakke. Foretager du intet valg, vil vi vælge det bedste motiv for dig – ud fra dine ønsker på bestillingstalonen.

Billederne ligger klar i webshoppen ca. 2-3 hverdage efter fotograferingens afslutning – herefter har du 8 dage til at lægge ordren. Ca. 4 uger efter vil billederne blive leveret på skolen.

Ja, inden for vores deadline på 8 dage kan du ændre alt dét du ønsker. Herefter låses adgangen til billederne, og vi sender ordren i produktion.

Ja. Skriv til info@imagemakers.dk, så åbner vi dit barns galleri igen.

Ja,  i vores webshop kan du selv sammensætte din unikke pakke ved at tilføje yderligere motiver fra dit barns fotografering. Her kan du frit vælge mellem alle billeder fra fotograferingen og mikse størrelserne som du ønsker. Du kan ligeledes blande farve- og sort-hvid-ark samt tilføje digitale udgaver af dine favoritbilleder.

Du kan sagtens bestille levering til en privatadresse i vores webshop – det koster 55 kr. Vi sender med Track&Trace gennem DAO. Betales der ikke for hjemmelevering leverer vi billederne på skolen, men mindre andet er aftalt med skolen.

Det gør vi. I forbindelse med omfoto tilbyder vi altid søskendefotografering. P.t. er vi de eneste high-end udbydere, der tilbyder dette. I skal blot møde op med et smil på læben, så klarer vi resten. I er desuden altid velkomne til at booke en tid i vores studie på Værnedamsvej på Frederiksberg.

Billederne kan returneres inden for 14 dage efter modtagelsen, med mindre der er bestilt i webshoppen, hvor billederne har været til gennemsyn.

Skriv til os på info@imagemakers.dk såfremt du ønsker at benytte returretten.

Ja, naturligvis – skriv til info@imagemakers.dk så sørger vi for to separate log-in koder.