Hvad bilder vi os egentlig ind?

Både som forældre – og fotografer – navigerer vi i et samfund fyldt til bristepunktet med selfies og konstante visuelle påvirkninger. Herunder skolefotos.

Udfordringen.


Vi bilder os ind, at skolefotobranchen ikke bevæger sig helt i takt med det øvrige samfund. Tempo og retning forekommer ofte ude af trit. Det virker gammeldags, simpelthen. Æstetikken halter, og billederne er i mange tilfælde teknisk kiksede.

Løsningen.


Vi bilder os derfor ind, at både forældre og børn længes efter fornyelse – tilsat et gedigent kvalitetsløft. Med IMAGE MAKERS har vi skabt et både vedkommende og smukt univers, i pagt med sin samtid. Vi laver enkle, æstetisk smukke billeder, hvor børn får lov til at ligne børn – og ikke photoshoppede dukker. Alt er udført på et teknisk højt niveau af fotografer med fingeren på pulsen, og med mange års erfaring indenfor både mode- og portrætfotografi.

Resultatet.


En ny standard. Skolefotos, der hæver niveauet. Ved at gå målrettet og ambitiøst til værks, har vi formået at skabe billeder i høj og tidssvarende kvalitet – men til priser, hvor alle kan være med. Vi leverer en upåklagelig service til både forældre og skole – og gør fotograferingen til en sjov og tryg oplevelse. Vi har gjort alt vi overhovedet kan, for at skabe billeder vi har selv har lyst til at hænge op. Faktisk synes vi ikke, at vi kan være andet bekendt.

Os


Sisse Buron

Adm. direktør & fotograf

Frederik Fensbo

Kreativ direktør & fotograf