Portrættet

IMAGE MAKERS har mange års erfaring med portrætfotografi. Vores lyssætning er i verdensklasse, og vores øje for detaljen, for kompositionen og for helheden, skaber smukke, harmoniske og tidløse portrætter.

At vi også formår at skabe en forløsende latter – samt en afslappet og tryg stemning – skader nok heller ikke det færdige produkt. Vores rekordlave returprocent indikerer i hvert fald, at der kan være noget om snakken.

Ærligt talt.


Det gode portræt kommer nemlig ikke af sig selv. Det kræver et gennemtænkt set-up, samt et velfungerende “samarbejde” mellem elev og fotograf. Vores fotografer har alle mange års erfaring med børn og unge, og er fænomenalt dygtige til at hive de ægte smil frem – helt inde fra hjertet.

Ca. 6 dage efter fotograferingen modtager I et link til billederne af jeres barn.

I kan som forældre selv vælge jeres yndlingsmotiv i vores webshop. Hvis ikke I har tid, vælger vi som sædvanligt det bedste for jer.

En baggrundshistorie.


Vi fotograferer op ad en smuk lys, grå nuance, som vi mener komplimenterer alle hudtoner og hårfarver. Vi er ikke store fans af den hysterisk hvide baggrund, der praktiseres mange steder.

Vi er til gengæld store fans af sjove børn og dejlige ansigter.