Er I klar til et nyt forhold?

Med IMAGE MAKERS som samarbejdspartner, er I godt klædt på til fremtidens krav om billeder af høj, professionel kvalitet. At vi i tilgift leverer en udsøgt service, er for os intet andet end en selvfølge.

Fordelagtigt.


Vi tilbyder servicepakker, der mere end blot matcher, hvad der ellers findes på markedet. Vi skræddersyer dem til de ønsker, I måtte have. Det kaldes fleksibilitet. Og sund fornuft. Vi flyver både med droner og foreviger skolens mærkedage – alt kan lade sig gøre. Desuden tilbyder vi, ved indgåelse af en 3-årig samarbejdsaftale, at alle medlemmer af skolebestyrelsen – kvit og frit – kan få lavet et flot familieportræt i vores studie på Frederiksberg.

Praktisk.


IMAGE MAKERS er garant for en forrygende fotodag, hvor både elever, lærere og kontor-personale går glade hjem. En dag med højt humør, god energi samt smidig og fleksibel arbejdsgang. Vi er meget bevidste om, at vi tager tid fra den planlagte undervisning, og er derfor blevet mestre til at arbejde i al ubemærkethed. Vi ordner alt praktisk, både på selve fotodagen og i forbindelse med planlægning af fotograferingen – såfremt I ønsker dette.

Godt.


Skolens kontor vil modtage portrætter af alle elever – samt af personalet – til brug på jeres interne system (TEA, KMD, osv.). I vil ligeledes modtage et stort, ind-rammet fællesbillede af personalegruppen.

Skolens ansatte bliver naturligvis også forkælet med en visuel goodie-bag. Hver ansat får 1 stk. 13×18 cm samt 2 stk. 9×12 cm portrætter af sig selv. Så er julegaven til svigerfamilien i hus. Oven i hatten kommer selvfølgelig også en årsbog (såfremt jeres skole ønsker det), et fællesbillede samt et klassebillede af den ansattes egen klasse, som tak for hjælpen på fotodagene.

Vi glæder os til at skabe minder på jeres skole.