Picture this.

Lad os være ærlige. Vi er visuelle væsener. Med IMAGE MAKERS som jeres samarbejdspartner får I high-end portrætter, der skaber opmærksomhed.

Vi har lavet erhvervsportrætter og corporate branding gennem de sidste 20 år, og er med helt fremme hvad angår trends, æstetik og teknik. Vores unikke lyssætning – og professionelle eksekvering – formidler historien om en moderne, elegant og troværdig virksomhed.

Vi samarbejder med pensionskasser, shipping- og investeringsvirksomheder, tegnestuer, skuespillere, medicinalfirmaer, advokatkontorer og en lang række andre virksomheder, der alle værdsætter betydningen af en eksklusiv visuel profil.

Tid til en ny identitet?

Lad IMAGE MAKERS skabe sammenhæng i jeres signaler. Vi sørger for perfekt synergi mellem værdier og visuel kommunikation.

Hos os får I en komplet samarbejdspartner, hvor både fotografi, grafisk identitet, tekst og videoproduktion bliver integreret i fortællingen om netop jeres virksomhed.
Vi har mange års erfaring inden for området, og trækker på de skarpeste kompetencer indenfor digital markedsføring.

Som noget nyt kan I for et fast månedligt beløb få os tilknyttet som jeres eksterne digitale partner. Vi sørger for at SoMe spiller, at teksten er original og on point, samt at foto og video bliver skabt af højt kvalificerede fagmænd. Sammen lægger vi en strategi – og sørger for at følge den helt til dørs! Så kan I – ligesom os – koncentrere jer om kernekompetencerne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at lære jeres virksomhed at kende.

Business as usual.

For os er det ikke usædvanligt at levere portrætter i særklasse. Vi gør det hver eneste dag, og nyder at styrke virksomheders branding og visuelle profil.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for jer.

Bliv hvor du er!
Vi kommer til dig. Nemt og bekvemt. Overlad trygt hele processen til os. Vi sørger også for planlægningen. Hos os kan medarbejderne selv booke tider i vores bookingsystem – på den måde eliminerer vi ventetid, og skaber mindst mulig forstyrrelse i arbejdsdagen. Tid er (som bekendt) penge.
Stå skarpt. Hele året

IMAGE MAKERS sørger for at holde jeres medarbejder-portrætter opdaterede. Vi fotograferer enten hos jer, eller i vores studie på Frederiksberg.  Ingen firmaer er ens. Vi skræddersyer derfor den løsning, der passer lige præcis til jeres virksomhed.